PDA

View Full Version : PressSheet device


Zubov
04-12-2007, 05:39 PM
Sometimes Preps (5.2.2 or 5.2.1) produce an incorrect JDF when using PressSheetSize feature. Inspecting the results in JDF I found that starting with N-th sheet size of it is replaced with numbers 4294967295 (maximum of 32-bit integer) where N is changing every time.
Using other device with custom size solved problem.
Restaring syetem helps too.

Same thing with PJTF.

Attached zip file containing:
1. 5801-Z-Riviera.jdf --- good file
2. 5801-Z-Riviera1.jdf --- broken file

Something wrong with my hands or head? :)
Anybody got the bug except me?

eduardo
04-15-2007, 09:05 PM
Hi Nikita,

Try to update your Prinergy to 3.1.0.5, Kodak solved some issues between Prinergy and Preps 5.2.x, using JDF.

I use in my Preps 5.2.2, PressSheet device and JDF, without problem.

Good luck,

(I will update my signature...)

Zubov
04-16-2007, 05:14 AM
Try to update your Prinergy to 3.1.0.5, Kodak solved some issues between Prinergy and Preps 5.2.x, using JDF.


hi, eduardo
it's not Prinergy problem. JDF or PJTF written from Preps already contains error.