PDA

View Full Version : LayoutPlot_Set Illegal Raster Message


mwhayes
08-27-2008, 06:34 PM
Need Help!
I am trying to send a job to a Dolev 450 from PS/M 6.1.
I have ripped the job and I am sending it to the plotter when I get the message "LayoutPlot_Set Illegal Raster".
What do I need to do?

Please Help! Thanks

MH

mark3
08-27-2008, 09:37 PM
Its been years since we used PSM, but that sounds like resolution of file and hot folder don't match.

Eran Tadmor
08-28-2008, 12:04 PM
Things to Try:
1) Restart Both Computer and Dolev. Check the physical connections.
2) Re-RIP the job and send it to the Dolev.
3) Check Preview after RIP to see if the job appears to be correct.
4) RIP and expose a standard job (Curve Test.ps, under "For remote users") to check if problem is file related.
5) Use a different resolution for RIP and expose of the job.

PLease note, PS/M v6.1 has a PostScript L2 RIP only. In general, I would recommend to upgrade to PostScript L3 which is available in PS/M v7.1 for MacOS9, or v8.1 for MacOSX.

Eran Tadmor | QA Testing KDU (Ex PS/M product specialist) | CREO Branded Products
P.O box 10193 Petach Tikva, 49002, Israel
eran.tadmor@creoservers.com