PDA

View Full Version : Remote access to Prinergy


neil13
06-10-2009, 08:47 PM
Is there anyway to remote access to our prinergy server from home?


Any document I have to read?

Anybody can give some advise?

Thanks much

Neil

jamie.stotz
06-10-2009, 08:59 PM
If you can set up a VPN into your network then you can run Workshop at home and connect to Prinergy through the VPN.

john.hemsley
06-10-2009, 09:25 PM
Again VPN into your network and run workshop on the primary/secondary with RDC.

paulh
06-16-2009, 04:46 PM
I don't bother with RDC. Just VPN, and launch workshop.

jwilson
06-17-2009, 11:41 AM
I use a product called logmein.com for remote control of my Primary and Secondary. Workshop over a VPN will be pretty slow (depending on your internet connection of course) and Workshop alone doesn't give you everything you might need for remote administration of the system. I use the free version but the pay version adds things like file transfer, remote printer and sound support that I don't need anyway.