PDA

View Full Version : templates


crozier
10-13-2009, 06:35 PM
Preps is not seeing any templates after opening the templates dialog window. Has anyone seen this before and how do I get it to work again??

roger
10-13-2009, 06:48 PM
check you folder paths in Preps/preferences. - Roger

crozier
10-13-2009, 07:01 PM
Yup, my bad. I had accidentally gone one folder to far in when picking the folder to search. Whoops.Thanks for the quick response any way.