PDA

View Full Version : Preps Calibration


tcampbell
05-01-2006, 04:14 PM
Could some help me out and direct me to a step by step instructions on calibrating.

TIA
Travis Campbell

brian.cupp
05-01-2006, 04:35 PM
What do you want to calibrate? Your platesetter, proofer, etc?

edwarde
05-01-2006, 05:34 PM
As far as I know there is nothing to calibrate in the software itself. Do you mean setup ?