View Full Version : psm on tiger

05-16-2006, 08:41 PM
Does anyone know if PSM will be upgraded to run on tiger? And what is the future of support for psm?

05-17-2006, 10:45 AM
We run the PSM on Tiger 10.4.6 but you need to upgrade the PSM to 8.1. It runs well as does Preps 5.2.

01-10-2007, 11:54 AM
Since calling to get a price usually takes a week and 2-3 calls, can someone tell me how much the upgrade is from 8.0 to 8.1

01-11-2007, 10:55 AM
We have a service contract so the upgrade was included. When we jumped to 8.0 there was a fee but not from 8.0 to 8.1.